Home » Zeilkamp jongeren

Zeilkamp voor jongeren


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Tijdens een zeilkamp voor jongeren ga je een week lang op stap met je leeftijdsgenoten om te leren zeilen of beter te leren zeilen. Je kunt bijvoorbeeld de overstap maken van een Polyvalk naar het grote werk. Of heb je gewoon zin in een ongebruikelijke en spannende vakantie? Maak dan kennis met het leven aan boord van Zeilschip Eendracht uit Rotterdam. Tijdens je tocht voer je samen alle benodigde werkzaamheden uit onder begeleiding van de bemanning. Naast de vaaractiviteiten is er tijdens het zeilkamp voor jongeren ook nog genoeg tijd om lekker uit te waaien. Of neem de tijd voor een spelletje of een boek.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Waar gaan we naartoe tijdens het zeilkamp voor jongeren?


Tijdens dit zeilkamp voor jongeren gaan we actief aan de slag. Wil je weten waar we naartoe gaan? Dat bepaalt de wind. Vooraf weet je dus niet waar je naartoe gaat en welke gebieden je bevaart. Dat maakt de reis juist nog avontuurlijker. Je leert tijdens de tocht alles over de werking van het schip en alles wat het varende houdt. Als je klaar bent voor een nóg groter avontuur, kun je ook deelnemen aan een Atlantische oversteek met ons zeilschip.

Informatie over het kamp


Aan boord draai je tijdens de zeiltochtvakantie mee in het wachtsysteem. Op deze manier zeilt het schip dag en nacht door. Je leert overdag en ’s nachts alles over het reilen en zeilen aan boord van de Eendracht. Zo doe je een unieke en leerzame ervaring op het water op. Ga je liever niet te lang op zeilkamp voor jongeren, dan zijn onze dagtochten wellicht een goede keuze. Met jouw onvergetelijke ervaring tijdens ons zeilkamp voor jongeren, maak jij voor iemand anders dezelfde ervaring mogelijk. Met het geld dat we ontvangen van deelnemers, verzorgen we namelijk tochten voor zieken, (kwetsbare) jongeren en ouderen. Zo draag je met jouw deelname een steentje bij aan de maatschappij.

Neem contact met ons op en meld je aan

Lees onze reisvoorbereiding goed door, want zo zorg je ervoor dat je goed voorbereid aankomt. Wil je meer informatie over ons zeilkamp voor jongeren of over Stichting Eendracht? Neem dan contact op met onze enthousiaste zeilers in Rotterdam via het contactformulier, bel naar 010 290 50 00 of stuur een e-mail naar info@eendracht.nl.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct