Home ยป Zeilvakantie Martinique

Een geweldige zeilvakantie in Martinique


  • โœ”Ook voor onervaren zeilers
  • โœ”Zeil en steun ons goed doel
  • โœ”Maatschappelijke partners

Een zeilvakantie in het prachtige Martinique is een geweldige uitdaging. Op Zeilschip de Eendracht uit Rotterdam heb je geen ervaring nodig om mee te varen. Je voert onderweg allerlei werkzaamheden op het schip uit, maar er is natuurlijk ook tijd om lekker te ontspannen. Bovendien steun je met jouw vakantie ons goede doel.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Onze zeilvakantie in Martinique is een groot avontuur


Martinique is een droombestemming voor een zeilvakantie. Hier is namelijk altijd wind, maar zijn de temperaturen zeer aangenaam. Ook als je geen ervaring hebt met zeilen, kun je met ons mee. Onze enthousiaste bemanning leert je graag verschillende werkzaamheden uit te voeren. Met deze zeilvakantie door Caribisch gebied maak je het trouwens mogelijk voor ons om zeiltochten aan te bieden aan zieke of kwetsbare ouderen en jongeren. Dat is dus een extra goede reden om met ons mee te gaan. We zeilen waar de wind ons brengt, dus het blijft voor iedereen een verrassing waar we precies terechtkomen. Als je liever een specifieke bestemming hebt, kun je bijvoorbeeld zeilen in Sint-Maarten of Martinique.

Reserveer jouw hut op ons schip

Een zeilvakantie in Martinique is een unieke mogelijkheid om tegelijk te leren zeilen en een prachtige bestemming te ontdekken. Zeilschip de Eendracht uit Rotterdam is speciaal ontworpen voor beginners, dus iedereen met of zonder zeilervaring is welkom. Boek dus direct jouw tocht door te bellen naar 010 290 50 00 of door een e-mail te sturen naar info@eendracht.nl. Ben je benieuwd naar de Eendracht? Volg dan online een rondleiding op ons schip.

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct