Home ยป Zeiltocht Nederland

Zeiltocht in Nederland


  • โœ”Ook voor onervaren zeilers
  • โœ”Zeil en steun ons goed doel
  • โœ”Maatschappelijke partners

Stap aan boord van Zeilschip Eendracht voor een onvergetelijke zeiltocht en zie Nederland vanaf het water. Op deze manier zie je de mooie natuur op een heel andere manier dan wanneer je aan land bent. Het maakt voor ons niet uit of je wel of geen zeilervaring hebt: iedereen is welkom op ons zeilschip uit Rotterdam. De Eendracht is zelfs zo gebouwd dat onervaren mensen ook mee op zeiltocht in Nederland kunnen. Veiligheid staat bij ons voorop, wat onder andere betekent dat je niet in de masten klimt. Iedere zeilhandeling vindt plaats vanaf het dek, waardoor zeilen ook voor jou als beginnend of ervaren zeiler een leuke ervaring wordt.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Je weet nooit waar je met de zeiltocht in Nederland terechtkomt


Het leuke van onze zeiltocht in Nederland is dat je nooit weet waar je terechtkomt. De wind bepaalt namelijk waar wij naartoe varen op de Noordzee. Zo is het voor jou, je medereizigers en voor onze ervaren bemanningsleden altijd een verrassing welk deel van Nederland je ziet en welke wateren je bevaart tijdens de zeiltocht. Met jouw deelname steun je bovendien een goed doel. Het geld dat we ontvangen van de zeiltochten, gebruiken we om tochten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen mogelijk te maken. In ons aanbod vind je diverse zeiltochten in ons land, zoals:

Boek een van onze zeiltochten en stap aan boord van ons schip

Boek een zeiltocht in Nederland op de Eendracht. Op dit zeilschip bekijk je Rotterdam en de verdere omgeving eens vanaf het water. Kies voor onze een- of meerdaagse tocht en doe een schitterende ervaring op. Lees vooraf onze reisvoorbereiding, zodat je weet wat je kunt verwachten. Heb je vragen over Stichting Eendracht, neem dan contact met ons op en bel naar 010 290 50 00 of stuur een e-mail naar info@eendracht.nl. Wij kijken ernaar uit om jou aan boord te mogen verwelkomen!

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct