Home » Zeilen Rotterdam

Zeilen in en rond Rotterdam


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Ga met ons enthousiaste team zeilen in Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. Met ons Zeilschip Eendracht verkennen we de havens van Rotterdam in de provincie Zuid-Holland, zeilen wij in Nederland én verzorgen we menig zeiltocht in het buitenland. Bovendien is de Eendracht zeer geschikt voor mensen zonder zeilervaring, waardoor iedereen met onze tochten mee kan. Veiligheid staat bij ons voorop, dus alle handelingen doe je op het dek. Zo leer je op een leuke én veilige manier alles over het reilen en zeilen op ons schip in Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland, of ergens anders in Nederland.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Kom zeilen in de omgeving van Rotterdam, in Zuid-Holland, of vind een zeiltocht elders in Nederland


In ons reisaanbod vind je diverse reizen of versies van een zeiltocht waarbij zeilen in Rotterdam en de kust van Zuid-Holland of ergens anders in Nederland centraal staat. Uiteraard bieden we ook buitenlandse zeiltochten aan voor de liefhebbers. Blijf je liever in Nederland zeilen, kies dan bijvoorbeeld voor:


Of je nu acht of tachtig jaar bent: je bent welkom voor een zeiltocht aan boord van Zeilschip Eendracht in Rotterdam om in Nederland of elders te leren zeilen. Als jij tussen de tussen de vijftien en vijfentwintig jaar oud bent, is ons zeilkamp voor jongeren zeker iets voor jou! Tijdens dit kamp, dat start in Rotterdam, in Zuid-Holland, leer jij meer over zeilen in Nederland én ga je vriendschappen met andere enthousiaste jonge zeilers aan. Uiteraard ben je als jongere ook welkom voor onze andere zeiltochten, zolang er een begeleider met je meegaat op deze onvergetelijke ervaring. Met het geld dat we ontvangen van de zeiltochtdeelnemers, maken we bovendien tochten voor (kwetsbare) jongeren, ouderen en zieken mogelijk. Door jouw deelname aan onze tocht, draag jij dus je steentje bij aan het goede doel.

Schrijf je snel in of neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in het zeilen op de Eendracht in Rotterdam, in Zuid-Holland, of ergens anders in Nederland? Schrijf je dan snel in, zodat je verzekerd bent van een plek aan boord van ons zeilschip. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of als je vragen hebt. Je bereikt ons door te bellen naar 010 290 50 00, te e-mailen naar info@eendracht.nl of vul ons contactformulier in. Begin vandaag nog met de voorpret en bekijk ons zeilschip van Stichting Eendracht tijdens een virtuele rondleiding. Zo weet jij waar je binnenkort ook rondloopt!

NIEUWS & BLOG


Werken aan de Toekomst - SBS6 01 Dec

Goede doelen projecten

Werken aan de Toekomst - SBS6

Lees verder

Interview

HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR!

Lees verder
HIJS DE ZEILEN VOOR EEN ONVERGETELIJK TUSSENJAAR! 23 Oct