Home » Zeilen Rotterdam

Zeilen in en rond Rotterdam


  • Ook voor onervaren zeilers
  • Zeil en steun ons goed doel
  • Maatschappelijke partners

Ga met ons enthousiaste team zeilen in Rotterdam, provincie Zuid-Holland. Met ons Zeilschip Eendracht, dat een ligplaats heeft in de een van de mooiste havens van Rotterdam (Zuid-Holland), zeilen wij in Nederland én het buitenland. Bovendien is de Eendracht zeer geschikt voor mensen zonder zeilervaring, waardoor iedereen met onze tochten mee kan. Veiligheid staat bij ons voorop, dus alle handelingen doe je op het dek. Zo leer je op een leuke én veilige manier alles over het reilen en zeilen op ons schip in Rotterdam (Zuid-Holland) of ergens anders in Nederland.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Zakelijk


arrangementen 2020

DAGARRANGEMENTEN

DAGARRANGEMENTEN

Bedrijfsuitje, familiedag, vergadering, borrel, MVO zeilen of teambuildingsdag op zee, alles is bespreekbaar.

Dagarrangement

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Teambuilding, hotelschip, samen op reis met een bijzondere doelgroep. Stichting Zeilschip Eendracht levert op maat.

Bekijk de mogelijkheden

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Zeilschip Eendracht is ieder jaar aanwezig bij diverse evenementen zoals Sail Amsterdam of de Wereldhavendagen. Huur nu de Eendracht  ter promotie van uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Ga mee zeilen in de omgeving van Rotterdam (Zuid-Holland) of ergens anders in Nederland


In ons reisaanbod vind je diverse tochten waarbij zeilen in Rotterdam (Zuid-Holland) of ergens anders in Nederland centraal staat. Uiteraard bieden we ook buitenlandse zeiltochten aan voor de liefhebbers. Blijf je liever in Nederland zeilen, kies dan bijvoorbeeld voor:

Iedereen is welkom bij ons, ongeacht je leeftijd


Of je nu 8 of 80 jaar bent: je bent welkom aan boord van Zeilschip Eendracht. Als jij jongere bent, is ons zeilkamp voor jongeren zeker iets voor jou! Tijdens dit kamp in Rotterdam (Zuid-Holland) leer jij meer over zeilen in Nederland én ga je vriendschappen met andere enthousiaste jonge zeilers aan. Uiteraard ben je als jongere ook welkom voor onze andere zeiltochten, zolang er een begeleider met je meegaat op deze onvergetelijke ervaring. Met het geld dat we ontvangen van de zeiltochtdeelnemers, maken we bovendien tochten voor (kwetsbare) jongeren, ouderen en zieken mogelijk. Door jouw deelname aan onze tocht, draag jij dus je steentje bij aan het goede doel.

Schrijf je snel in of neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je interesse in het zeilen op de Eendracht in Rotterdam (Zuid-Holland) of ergens anders in Nederland? Schrijf je dan snel in, zodat je verzekerd bent van een plek aan boord van ons zeilschip. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of als je vragen hebt. Je bereikt ons door te bellen naar 010 290 50 00, te e-mailen naar info@eendracht.nl of vul ons contactformulier in. Begin vandaag nog met de voorpret en bekijk ons zeilschip van Stichting Eendracht tijdens een virtuele rondleiding. Zo weet jij waar je binnenkort ook rondloopt!

NIEUWS & BLOG


Een dag mee met de Eendracht | Anders Coachen 23 Jun

Nieuws

Een dag mee met de Eendracht | Anders Coachen

Lees verder

Nieuws

Zeilweekend Pasen | Reisverslag geschreven door Bert

Lees verder
Zeilweekend Pasen | Reisverslag geschreven door Bert 23 Jun